Prinsessa Idan päiväkirja

Iltajumppaa ihan tosissaan

Idalla on mahdoton hinku ylös, istumaan tai ihan miten vaan, mutta pois selinmakuulta. Silloin tällöin kokeillaan niskajumpan vaativampaa versiota: käsistä kiinni ja koko paketti tiukkana ylös. Ja siitä tyttö nauttii! Kunnon urheilusuoritukseen kuuluvat tietysti hienot irvistykset ja kova ähinä. Ne ovat hallussa myös Idalla.

Joskus Ida laittaa jalat äidin tai isän reittä vasten ja pinnistää ne suoraksi, jolloin koko tyttö on ilmassa jalkapohjia lukuun ottamatta. Jumppa saattaa joskus jatkua myös siten, että Ida saakin jumpattajalta pusun joka kerran ylös tullessaan. Ja sekös vasta naurattaa.

Jumpan jälkeen Ida usein kertoo monisanaisesti omalla kielellään, mikä tällä kertaa oli erityisen mukavaa ja missä kohtaa on vielä parannettavaa.

Comments (2)

Kommentit

  1. Eve 30 syyskuu, 2008 20.33

    En lakkaa hämmästelemästä Idan intoa liikkeelle! Kova on meno päällä ja mainio ilme alemmassa kuvassa.

  2. Faster Fia 1 lokakuu, 2008 18.20

    Vad duktig du är gumman. Och vad du växer :) önska att man kunde se dig lite oftare live :) Saknar dig! Puss Faster