Prinsessa Idan päiväkirja

Idan eka metku

Tyttö on keksinyt ensimmäisen ”oman kotkotuksensa”. Lakin päähän laittaminen ei Idan mielestä ole koskaan ollut kivaa ja nyt tyttö on päättänyt tehdä siitä hankalaa myös vahemmille. Joka kerran kun isä tai äiti yrittää solmia lakin nauhoja, Ida avaa suun niin isoksi kuin vain saa, että lakkia ei millään saa solmituksi hyvin. Sitten lakki jää löysälle, ja pyörii silmille kun Ida pyörittelee päätään edestakaisin. Kätevää, eikö?

Comments (1)

Kommentit

  1. Satu-mummo 30 syyskuu, 2008 11.58

    Heh heh,kiusa se on pienikin kiusa! Odottakaa vain kunhan Ida oppii vetämään nauhat auki tai umpisolmuun. Sinulla ja Miialla oli juuri näistä syistä useimmiten lakki, jossa oli nepparikiinnitys. Sen avaamiseen eivät onneksi pienet voimat riittäneet!! Tosin tällaiseen kudottuun ihanuuteen eivät oikein nepparit käy.