Prinsessa Idan päiväkirja

Vinkulelu vinkuu Idan käsissä

Käsien käyttö edistyy nyt hurjasti, kun siinä ensin vauhtiin päästiin. Ida tarttuu esineeseen, jota hänelle tarjotaan, oli se sitten helisitin, vinkulelu tai äidin käsi. Äiti oli ihan innoissaan, kun tyttö sai ensimmäisen kerran puristettua vinkulelua niin, että se päästi äänen. Niin, ehkä ensimmäinen vinkaisu ilahduttaa, mutta voi olla että sitten kun lelu vnkuu yhtenään ei olekaan enään niin hauskaa. Kovasti tyttö vinkulelua pyöritteli ja puristeli, joten ei ihme, että hän sai siit ääntäkin aikaan.

Vielä enemmän ihmeissään äiti oli, kun vinkulelu vaihdettiin äitiyspakkauksen kukka-helistimeen. Tyttö otti sen käteensä, tutki ja pyötitti ja vaihtoi sitten toiseen käteensä heilutellakseen sitä sillä. Ja homma huipentui siihen, että helistin siirtyi vielä kerran takaisin aloituskäteen. Ohhoh, tuumasi äiti. Että tällainenkin onnistuu!

Comments (1)

Kommentit

  1. Eve 26 syyskuu, 2008 21.29

    Onpas hauskaa, että hiiri on nyt mieluinen. :)