Prinsessa Idan päiväkirja

Turvakaukalossa kaupungille muotikamppeissa

Ida on lähdössä vanhempien kanssa Vallilaan kirpputorille. Idan muodikas kaupunki-look koostuu (päästä varpaisiin) Ainun mummolta saadusta ihanasta piposta, omalta mummolta saadusta villatakista ja sen alla olevasta Pyry-isotädiltä saadusta bodystä, Ainun äidiltä saaduista vihreistä raitahousuista ja äitiyspakkauksen puolipotkuhousuista. Ida kiittää kivoista kamppeista!

Idan turvakaukalon niskatukea on jouduttu jo nostamaan, sillä tyttö on kasvanut ohi sen matalimmasta asennosta. Syntymän aikoihin Ida näytti hukkuvan kaukaloon, mutta nyt hän näyttää jo sopusuhtaiselta kaukaloon nähden. Vertailun vuoksi pikkukuvassa 4 päivän ikäinen Ida. Kasvamisen näkee esimerkiksi vertaamalla pään kohtaa kaukalon laidan varoitustekstiin.

 

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.