Prinsessa Idan päiväkirja

Kiinnostava kirja

Värikäs dinosauruskirja ei ole Idaa aiemmin innostanut, mutta nyt tyttö katseli sitä vaikka kuinka kauan. Kirjassa on erilaisia tunnusteluosia ja se rapisee, mutta sen päälle Ida ei vielä perustanut. Aiemmin kun tyttö on kirjaa katsellut, hän on vain kiinnittänyt siihen katseensa ja sitten ovatkin taas muut asiat olleet kiinnostavia. Nyt tuntui kuin Ida haluaisi imeä itseensä kirjasta kaiken värin ja kuvat. Jopa uusin harrastus, nyrkin syönti, unohtui hetkeksi.

Vähän tyttö käsiänsäkin huitoi ”lukiessa”, mutta ei niinkään tavoitellakseen kirjaa, vaan innostuksesta.

Comments (1)

Kommentit

  1. Satu-mummo 1 syyskuu, 2008 1.05

    Kirjojen maailmaan on hyvä tutustua jo varhain. Kohta äiti ja isä saavat alkaa lukea lapselle satuja. Se on tavallisesti mummon ja ukin heiniä, mutta tuo välimatka… Pääasia kuitenkin, että joku lukee, sillä se kasvattaa sanavarastoa ja avartaa ymmärrystä.