Prinsessa Idan päiväkirja

Bussi se ajelee brum brum brum…

Idan elämän ensimmäinaen bussimatka tehtiin bussilla numero 156, suuntana kauppakeskus Ison Omenan kirjasto, jonne äidin piti käydä palauttamassa kirjoja. Bussikuski ajoi oikein suuren maailman tyyliin, kaasutti, jarrutti ja rytisytti menemään mutkaista Finnoontietä kuin viimeistä päivää. Ehkä juuri siitä johtuen Ida veti vaunuissa tyytyväisenä unta palloon. Bussissa oli tunkua, sillä siellä oli kahdet muutkin lastenvaunut. Kotimatka tehtiin samoissa merkeissä bussilla numero 154. Kuljettaja oli vieläkin railakkaampi kuin aiemmin. Huh.

 

Comments (2)

Kommentit

  1. Satu-mummo 26 elokuu, 2008 20.21

    Aikoinaan sai matkustaa bussilla ilmaiseksi lastenrattaiden kanssa. Vieläkös sellainen sääntö pätee? Onneksi typykkä ei vähästä hätkähdä, vaikkei kesällä suostunutkaan nukkumaan Sevetin urheilukentän juoksuradan rynkytyksessä.

  2. Minna 26 elokuu, 2008 21.26

    Kyllä vain, ilmaiseksi saimme ajella. Ehkäpä emme menneet urheilukentällä riittävää vauhtia kuitenkaan ja se tyttöä sillon harmitti…