Prinsessa Idan päiväkirja

Idan vaippagalleria, osa 1

Ida käyttää päivisin kestovaippoja ja öisin kertakäyttöisiä vaippoja. Kestoivaippoina toimivat harsot, joiden päällä käytetään vaippakuoria. Äiti pyykkää harsoja joka toinen päivä. Mökillä ja matkoilla käytetään kertakäyttövaippoja, koska harsojen pyykkääminen matkoilla on työläämpää.

Popoliinin PUL-kankainen vaippakuori saatiin Ainun äidiltä Eveltä ja se on yksi Idan äidin suosikeista. Siinä on hauskoja kuvioita ja se istuu hyvin, joten tavarat pysyvät kuoren sisällä, vaikka tulisivatkin harsosta ohi.

Imse Vimsen velour-vaippakuori on mukavan pehmeä ja sitä käytetään erityisesti mekkojen kanssa, silloin kun on niin lämmin että ei tarvitse sukkahousuja. Se on hieman paksumpi kuin Popoliinin kuori, koska siinä on alla PUL-kangas ja päällä velour.

 

Kommentit poissa käytöstä

Comments are closed.