Prinsessa Idan päiväkirja

Kyllä maito on makiaa

Tänään täällä meillä on syöty – ja paljon. Ida aloitti maitomaratoonin jo aamusta ja imeä lutkutti tuttipullosta, silmät kaukaisuuteen kiinnittyneenä, aimo annoksen maitoa (tai siis korviketta*). Pienten päiväunien jälkeen syötiin taas – yhtä paljon. Ja ilta on luonnollisesti kulutettu syöden ja maidosta nautiskellen. Hassuinta tässä on vielä se, että pukluja ei juurikaan ole tullut, vaikka maitoa on mennyt niin paljon ja niin useasti, että olisi sitä riittänyt pulautettavaksikin. Kaikki makia maito on siis käytetty varmaankin kasvamiseen.

Nautiskellen

* Ida aloitti elämänsä äidin aidolla maidolla, mutta imeminen oli huulihalkion takia liian haastavaa ja aikaavievää puuhaa. Niinpä olemme siirtyneet pikku hiljaa korvikkeeseen, vaikka äiti niin mielellään olisikin esikoistansa imettänyt.

Comments (1)

Kommentit

  1. Satu-mummo 30 heinäkuu, 2008 18.47

    Hienoa Ida, että maito maistuu! Siitä saat energiaa ja kasvuvoimaa. Pian olet äitiä pitempi, kenties isääkin. Niin meilläkin kävi, että minä olen nyt perheen pienin lukuunottamatta alle kymmenvuotiaita!:-)