Prinsessa Idan päiväkirja

Suuren urheilujuhlan huumaa Sevetissä

Käytiin kannustamassa kilpailijoita ja moikkaamassa tuttuja Sevetin Peurojen järjestämissä urheilukilpailuissa Sevetin urheilukentällä. Ida otti kisat rauhallisesti nukkumalla kantoliinassa ja ruokailun jälkeen jatkoi vielä samaa touhua useamman tunnin. Tänä vuonna tyttö ei vielä osallistunut mihinkään, mutta ehkä jo ensi vuonna, kukapa tietää?

Urheilukilpailussa

Vaipanvaihto urheilukisoissa

Ruokailu kisojen aikana

Ulkona oli mukava kesäinen ilma ja onneksi tuuli sen verran hyvin, etteivät sääsketkään juuri vaivanneet. Kisojen tauolla pystyi istuskelemaan nuotiolla ihan rauhassa ja syömään makkaraa ja lettuja. Yksi mäkärä tosin ilmestyi jostain kummasta ja kerkesi haukkaamaan palasen Idan päänahasta – juuri muutahan tytöstä ei kantoliinan sisältä näkynytkään. No, kyllähän nyt reipas tyttö yhden pureman sietää.

Kilpailujen tauolla

Kisojen edetessä isäkin innostui työntämään kuulaa ja heittämään keihästä, mutta harmiksemme tuuli tyyntyi ja paarmat sekä mäkärät hyökkäsivät kimppuumme. Siksi lähdimme Idan kanssa kävelemään vaunujen kanssa kotiin päin. Tiellä sai taas olla ötököiltä rauhassa: kun oli vastatuuli, niin ötökät pörräsivät selän takana eivätkä häirinneet.

Kun isä kotiutui kisoista myöhemmin, kuulimme että hän oli voittanut kuulantyönnön. Kannatti osallistua! Alla vielä iskän tyylinäyte.

Isä työntää kuulaa

 

Comments (1)

Kommentit

  1. mummo 25 heinäkuu, 2008 14.36

    Toivottavasti iskä on jo saanut mitalinsa postitse, vaikka se toimitettiin mummolaan päivän myöhästyneenä teidän lähdöstänne takaisin kohti Espoota. Iskä ansaitsee toisenkin mitalin aherruksestaan mummon tietokoneen kanssa! Sekin on kultamitali vaikkakin vain sanallisen kiitoksen muodossa. Joten KIITOS!